Lidmaatschap ICOM-Internationaal

Vul onderstaand formulier in indien je lid wil worden van ICOM Internationaal + ICOM Belgium Flanders. Wie enkel lid wil worden van ICOM Belgium Flanders, moet gebruik maken van deze link.


Het lidmaatschap is jaarlijks vernieuwbaar en loopt van 1 januari tot 31 december van het jaar waarin het abonnement is betaald. Nieuwe lidmaatschappen ontvangen na 30 september gelden vanaf 1 januari van het volgende jaar, tenzij anders aangegeven.


Indien u als instelling ook individuele lidmaatschappen betaalt, bezorg ons dan een afzonderlijke lijst met de volgende gegevens van alle afzonderlijke leden van uw instelling/museum: naam, privé-adres, e-mailadres, nummer icom-vlaanderen lidmaatschap (voorheen VMV), nummer icom lidmaatschap, mailadres

Lidmaatschapformulier ICOM Internationaal

(incl. ICOM Belgium Flanders)

* verplicht in te vullen

Persoonlijke gegevensInstellingsgegevens

Gebruik dit adres als correspondentie-adresGebruik een ander adres als correspondentie-adresFactuurgegevens


Adres instellingCorrespondentie-adresType lidmaatschap

Hernieuwing bestaand lidmaatschapNieuw lidmaatschap

** Bewijsstuk bezorgen

*** Niet stemgerechtigd op AVICOM Internationaal

ArcheologieArchitectuurWapens & militaire geschiedenisAudio-visueelCatalogiseren & inventariserenKlimaatregelingCollectiemanagementComputers & ITConservatieOntwerp & installatieEducatieEgyptologieEtnografieTentoonstellingsmanagementSchone kunstenGlasHistorische gebouwenBibliotheek & archievenManagement & administratieMarketing & PRModerne kunstHedendaagse kunstMuziekinstrumentenOrganisatiePublicatiesOnderzoekRestauratieBeveiligingWetenschap & technologiePersoneelstrainingBezoekerservicesAndereOverige

Ik geef toestemming aan ICOM om mijn gegevens op haar website te publiceren (toegang beperkt tot ICOM personeel en comites)

PersoonlijkProfessioneel


Ik geef toestemming aan ICOM om mijn gegevens te verspreiden aan niet-ICOM derden

PersoonlijkProfessioneel


Ik verklaar dat ik in aanmerking kom voor het lidmaatschap van ICOM. Ik ben niet bezig in de omgang (kopen en verkopen voor winst) op het gebied van culturele goederen en accepteer de Ethische Code voor Musea. Ik onderteken de ethische code en verstuur die per post. Indien er bewijzen nodig zijn (bv. voor studentstatuut of gepensioneerd) bezorg ik die samen met het ondertekend document.


Opmerking: de verstrekte informatie wordt automatisch verwerkt om de dienstverlening van ICOM te waarborgen. De informatie kan ook doorgegeven worden aan derden (b.v. internationale comités). In overeenstemming met de Franse wet op informatica en burgerlijke vrijheden (06 januari 1978, rev.) heeft men recht op toegang en het wijzigen van deze informatie.

Nieuwe aanvragen voor ICOM lidmaatschap moeten vergezeld worden van het ingevulde aanvraagformulier (individueel DOC of PDF / instelling DOC of PDF). Men kan het ingevulde formulier inscannen en toevoegen aan dit formulier, of het met de post versturen naar het secretariaat van ICOM Belgium Flanders. Wie lid wil worden van een internationaal comité, dient een extra aanvraagformulier (PDF) in te vullen en bij te voegen of door te sturen.