Lidmaatschap ICOM-Internationaal

Vul onderstaand formulier in indien je lid wil worden van ICOM Internationaal + ICOM Belgium Flanders. Wie enkel lid wil worden van ICOM Belgium Flanders, moet gebruik maken van deze link. Wie al lid was en zijn/haar lidmaatschap wil verlengen, vragen we om dit formulier NIET in te vullen, maar de stappen voor verlenging lidmaatschap te volgen.


Het lidmaatschap is jaarlijks vernieuwbaar en loopt van 1 januari tot 31 december. Nieuwe lidmaatschappen ontvangen na 30 september gelden vanaf 1 januari van het volgende jaar, tenzij anders aangegeven.


Lidmaatschapformulier ICOM Internationaal

(incl. ICOM Belgium Flanders)

* verplicht in te vullen

  Persoonlijke gegevens  Instellingsgegevens

  Gebruik dit adres als correspondentie-adresGebruik een ander adres als correspondentie-adres  Factuurgegevens


  Adres instellingCorrespondentie-adres  Type lidmaatschap

  Nieuw lidmaatschap

  ** Bewijsstuk bezorgen

  *** Niet stemgerechtigd op AV

  Overige

  Ik geef toestemming aan ICOM Belgium Flanders om mij op de hoogte te houden van nuttige info over het lidmaatschap, werkbezoeken en nuttige weetjes uit de museumsector via de nieuwsbrief.
  Professioneel mailadresPersoonlijk mailadresIk wens niet op de hoogte gehouden te worden


  Ik verklaar dat ik in aanmerking kom voor het lidmaatschap van ICOM. Ik ben niet bezig in de omgang (kopen en verkopen voor winst) op het gebied van culturele goederen en accepteer de Ethische Code voor Musea. Indien er bewijzen nodig zijn (bv. voor studentstatuut of gepensioneerd) bezorg ik die samen met het ondertekend document.


  Nieuwe aanvragen voor ICOM lidmaatschap moeten vergezeld worden van het ingevulde aanvraagformulier (individueel DOC of PDF / instelling DOC of PDF). Men kan het ingevulde formulier inscannen en toevoegen aan dit formulier, of het met de post versturen naar het secretariaat van ICOM Belgium Flanders.