Art monitoring and conditional preservation

Art monitoring and conditional preservation

Proximus Art heeft het genoegen u op 29 september 2017, uit te nodigen op een colloquium rond het meten van de omgevingsfactoren van kunst.

Graag delen wij onze recente bevindingen rond een innovatief meetmodel, we zullen eveneens een oplossing demonstreren die jullie kan helpen om kunstwerken op te volgen.

De voorgestelde oplossing zal werken via het LoRa draadloos netwerk dat garant staat voor beveiligde data overdracht en onafhankelijk is van interne telecom infrastructuur. De sensoren werken batterijen met een lange levenscyclus waardoor detectie verder loopt, ook tijdens grote incidenten.

Proximus Art is ondertussen gradueel gestart met het implementeren van deze oplossing. Hierdoor kan de omgevingsfactoren continue opgevolgd worden waardoor bij belangrijke afwijkingen ook vooraf afgestelde alarmering kan gebeuren. Deze eerste fase wordt licht, temperatuur, vochtigheid en trillingen gemeten.

Op het einde van uw bezoek kan u intekenen voor een “plug & play” oplossing.

Het evenement zal plaatsvinden in het Proximus Auditorium, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Registreren kan eenvoudig door te mailen naar proximus.art@proximus.com met de namen van de aanwezigen.

Graag verwelkomen we jullie op 29 september bij Proximus. Het colloquium gaat door van 10u tot 13u30, inclusief een kleine lunch.