We zouden zoveel meer voor u willen doen

OCE en het Vlaams Museumoverleg voeren actie voor een stijging van het budget voor de cultureel-erfgoedsector. Op de Antwerpse Cultuurmarkt werd een nieuwe campagne gelanceerd die het publiek vraagt om de Vlaamse overheid ermee van te overtuigen om de werkingsmiddelen te verhogen. Onder de noemer "We zouden zoveel meer voor u willen doen" verspreiden diverse cultureel-erfgoedactoren - musea, archieven erfgoedbibliotheken, erfgoedcellen en dienstverlenende organisaties - dezelfde boodschap. Ook ICOM Belgium Flanders ondersteunt deze actie van ganser harte.
Wie deze actie wil onderschrijven, kan linken naar de website wezoudenzoveelmeervooruwillendoen.be. Hier vind je ook de link naar de petitie/poll.


Laat de Vlaamse regering weten dat de erfgoedspelers dringend de steun moeten krijgen die hun publiek verdient!